I believe in second chances. I just don't believe everyone deserves one.

2012-11-29 @ 20:32:04
Har sett flera varianter på sånna här bilder och ville göra en egen. Bilden på mej tog jag förut och den andra är från i helgen.
Inget särskilt händer nu.. skola, hem, äta, sova typ. Jag och Bella ska nog börja gymma det kommer iaf bli najjs ;) 

7 random

2012-11-27 @ 22:38:26

25 november

2012-11-25 @ 17:42:00
 
Bloggen har stått tom under nästan hela veckan, anledningen till det är för att jag inte fotar så mycket på vardagarna eftersom det är så mörkt. Har iallafall haft fullt upp med andra saker. Ikväll blir det att bara vara hemma, ska bli skönt faktiskt. Puss!

i´m flying high

2012-11-19 @ 22:18:45
Första bilden är tagen i helgen, blev nöjd med den och glad att det har blivit av att den har blivit tagen eftersom att jag har haft idén väldigt länge. (bra svenska där)
 
Andra bilden är på mig och Signe i skolan och tredje på mej och Bella hos Bella.(mobilbilder) Va hos henne efter skolan, vi bakade muffins, tittat på innebandy och snackat osv. Så gött med kort dag imorgon också. Puss!

Like me and you

2012-11-17 @ 16:31:01
Hade några fotoidéer idag så frågade bästa Lovisa om hon kunde hjälpa mig och det kunde hon, så vi tog några bilder på förmiddagen. Blev faktiskt riktigt nöjd! Har dock inte lika bra målarkunskaper som ni kanske ser på bilden. Ikväll ska jag på släkt "kalas" för min kusin.
Vi hörs :)
 

Ang. förra inlägget. (Det Här) Först vill jag bara tacka er för att ni är så fina! Sen så ville ju flera veta mer om första bilden så tänkte förklara lite. Jag hade inte photoshop då så redigerade i Gimp. Så kommer inte ihåg hur jag gjorde exakt då men tror jag bara ljusade upp bilden i "curves" och la på nått varmt lager och lite brus. Men den sista bilden kommer jag ihåg ganska exakt så om ni vill kan jag visa er hur jag redigerade dom HÄR bilderna. Ni får säga till om nån vill det!?!

Före/Efter

2012-11-13 @ 10:00:00
Några bilder från september och oktober. Jag tycker det är roligt/intressant med sånna här inlägg så tänkte att ni kunde få se lite hur jag redigerar. Jag redigerar verkligen olika hela tiden.Till vänster ser ni iallafall före och till höger ser ni efter.
 
(tidsinställt)

Life is too short to worry about what others think about you, have fun and give them something to talk about.

2012-11-12 @ 20:25:43
Två fula mobilbilder, ena från hemkunskapen och andra från förut.Har inte gjort ett skit förutom skolan idag. Ska nog göra lite svenska eftersom att jag för en gång skull har mappen hemma. Men det kommer nog inte hända haha. Puss!

Music is the only way to run away without actually going anywhere.

2012-11-11 @ 21:38:49
Random bild som jag inte visat!
 
Sorry för bloggningen är usel. Men har knappt tid eller inspiration till att fota. Plus att det typ är mörkt när jag kommer hem från skolan :/ Aja ska försöka bättra mig :)
 
Har iaf haft en bra helg. Igår var jag i stan över kvällen/natten med Elin R, Signe, Maja, Ida och Bella. Lätt roligaste dagen på länge. Vi hörs 

Mirrors can't talk. And lucky for you, they can't laugh.

2012-11-07 @ 20:30:00
Har inte bloggat sen skolan började men mitt lov var faktiskt väldigt bra.  Under min frånvaro har jag gått och blivit iphone ägare, varit på tjejkväll med bruudarna, fikat på stan med tjejerna på Lunkans födelsedag mm.
 
Ska svara på era fina kommentarer nu. Sen duscha och gå och lägga mig riktigt tidigt ikväll och titta på senaste avsnittet av Portkod 1321 som jag egentligen redan har sett. Puss!

Oktober favoriter

2012-11-02 @ 14:09:37
Igår blev det ju november, en månad kvar till årets mysigaste månad! Mina favorit bilder från månaden ser ni ovanför. Kan inte bestämma mig vilken jag gillar mest. Har ni någon favorit/favoriter?
 
Dom senaste dagarna har jag hunnit med att sova över hos Bella och varit på hockey med henne och Emmis. Ikväll ska jag till stan igen till Elin med tjejerna, kommer bli bäst! 
Puss!

RSS 2.0