Nyår!

2012-12-31 @ 17:14:16
 
Nyår idag! Vet fortfarande inte riktigt hur kvällen kommer att se ut men det visar väl sig. 2013 ska iallafall bli bäst har jag bestämmt ;)
GOTT NYTT ÅR :D

if you tell the truth you don't have to remember anything

2012-12-31 @ 00:16:36
 
Drog till stan typ vid 4 och träffade Bella, Maja & Elin. Fikade på wayne´s och hade en hel del att snacka om. Sen drog jag, Elin och Maja till Elin och var väldigt övertrötta. Inte varje dag man blir instängda på "arkaden" eller vad det heter heller. Men vi kom ut tillslut.
HAHA fett roligt var det iallafall! Puss!

29 december

2012-12-29 @ 14:22:00
För exakt ett år sen startade jag den här bloggen,då var det inte en fotoblogg men blev det senare. Just nu fotar jag mest ljusa moderna bilder men har haft massa olika stilar under året. September var helt klart bästa bloggmånaden för mig, hamnade ju på spotlighten på blogg.se! Uppdaterde ganska mycket men i november fick jag typ bloggtorka men börjar bli lite bättre nu igen iallafall.  Puss!

Julklappar

2012-12-28 @ 22:01:50

 
Fick en dockningsstation till mobilen, spotify premium, jordglob som jag ville ha för att jag tycker dom är så fina, sån där grej man sätter iphonen i på armen när man tränar, paraply haha för jag alltid tar sönder alla, kläder, gymkort, pengar, presentkort och lite saker jag har glömt, det fick jag i julklapp!
 
Åkte till stan idag med Bella, köpte lite grejer och träffade några som vi var med ett tag sen träffade vi Elin också. Nu ska jag tvätta bort sminket och titta på film. Blir i "rymden finns inga känslor" fett rolig ju!Vi hörs, kram 

Bästa Bella!!

2012-12-26 @ 19:55:00
Min jul var supermysig, fick många fina presenter som jag tänkte fota imorgon så ni kanske får se vad jag fick då  eller nått.
 
Har varit med Bella idag och vi skulle fota lite men jag blev typ sämst på alla bilder + att det typ regna osv aja.. Tog några på henne också ska kolla på dom lite senare.
Lånade hennes stativ när vi fotade för mitt är typ trasigt men kunde inte med hennes så skruvade på kameran helt cp så jag fick värsta ringen i min kamera av stativet :( lite klantig ändå haha, Puss!

Julafton!

2012-12-24 @ 17:14:31
Finaste paketet från Lovisa, är grymt imponerad så fiint ju!
 
Fick snäckgodiset som jag ville ha tillslut!! (bara Elin, Maja och Bella som fattar) Orkar inte förklara men historien runt det är rätt rolig. HAHA! Har varit en vanlig hederlig jul hittills med julmat och Kalle anka! Nu börjar kvällen, bästa på dagen enligt mej! GOD JUL!
 

Don't start something you can't finish

2012-12-22 @ 22:00:22
Hej! Var ett tag sen nu men vi får hoppas att jag kommer blogga lite mer nu eftersom att det är Jullov och är väl hemma lite mer medans det är ljust iallafall. Bilden är gammal med ny redigering, blev riktigt nöjd. Tycker det är kul att göra sånna här dystra redigeringar. ;)
 
Sov hos Bella inatt med henne, Elin och Maja. Fett kul! Ska fortsätta tagga för julen som är om bara 2 DAGAR!!

Jag lever

2012-12-16 @ 12:28:57
1,2,4. Lucia i skolan, jag och Elin var renar haha!  6. När klockan var 12-12-12 12:12:12.
 
Hej! Har inga bilder att visa så fick bli några mobilbilder från senaste tiden. Men ska nog faktiskt försöka fota lite idag om jag kommer på nått att fota. Veckan har varit chill! Och nu är betygen satta och det är bara en vecka kvar i skolan (Y)
 
I fredags var jag med Lovisa, vi snackade mest eftersom vi hade en hel del att prata om. I går kväll blev det ändrade planer så blev bara att vara hemma och vara med familjen men det var rätt gött det med. Idag ska jag bara chilla och försöka fota lite som sagt. Imorgon ska nog jag och Bella handla julklappa eftersom jag inte har köpt en enda julklapp än, blir mys det! Puss :*
 

Next time? There'll be no next time, life's no Nintendo game!

2012-12-11 @ 16:16:34
Skyller som vanligt på att det är så mörkt när jag kommer hem från skolan, så fotar inte alls ofta. Men idag slutar vi tidigt så tog faktiskt några bilder, men inte alls många för det var så kallt!!
Har haft sista provet innan jullovet, känns as bra just nu! Ska snart åka på luciaträning, så vi hörs!

Open your mind before your mouth

2012-12-09 @ 16:17:32
Har haft en superbra helg! I fredags var det filmkväll med massa härliga och igår kväll/natt var roligaste kvällen på ett bra tag. Så jävla kul hade vi!  Är as trött så ska nog fortsätta sova ett tag igen. Puss!

RSS 2.0